Livrare și plată


Plata se poate efectua ramburs, online prin card sau la sediul nostru din Bucuresti, Str. Radu Calomfirescu nr. 6 prin card sau cash.


Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Livrarea se face prin curierul rapid Fan Courier in maxim 24 ore, pentru produsele in stoc in Bucuresti si 48 de ore pentru provincie, in zilele lucratoare. In cazul in care unul dintre produsele comandate de dvs. nu este pe stoc, veti fi anuntat in cel mai scurt timp cu privire la durata pana la urmatoarea comanda de la fabrica si termenul de livrare.
Livrarea este gratuita, pe tot teritoriul Romaniei, unde livreaza Fan Courier. Pentru zonele care nu sunt acoperite se percepe o taxa suplimentara, sau se poate livra la sediul Fan Courier,
cel mai apropiat de locatie.
Comenzile care depasesc un total de 500 lei, beneficiaza de livrare gratuita.
Comenzile se pot ridica si de la sediul nostru din Bucuresti, cu o programare in prealabil la telefon, pentru a afla disponibilitatea produselor.
Programul de la sediu este 9.00 - 16.00, de Luni pana Vineri, Str. Radu Calomfirescu nr. 6, Sector 3, Bucuresti