Stoneline

Despre Stoneline®


De ce accesoriile pentru gătit Stoneline®?

Vânătorii din epoca de piatra au făcut focul sub pietre pentru a-si frige hrana. Acum insa, oamenii au realizat beneficiile unice pentru sănătate ale gatitului pe piatră fierbinte. Cu Stoneline® acum puteți experimenta gustul uimitor si sanatos al alimentelor prin utilizarea vaselor de bucatarie Stoneline® .
Care este avantajul gătitului cu produsele Stoneline®?

Stoneline® înseamnă a praji si a coace sanatos, fara grăsimi. Este o modalitate de a gati delicat vitaminele, cum este gătitul pe o autentică piatră fierbinte. Gătitul cu Stoneline® are ca rezultat cele mai bune si sanatoase produse, cu arome ispititoare, un gust minunat si cu aport caloric mai mic.
Diferența sănătoasă fața de gătitul tradițional pe piatră fierbinte este că Stoneline® vă permite să gătiți într-un timp mai scurt datorită bazei sale de inducție unice și pentru că suprafața Stoneline® este complet anti-lipire, nu sunt necesare grăsimi.Linia de produse Stoneline® vine cu o garanție de 5 ani și oferă unele dintre cele mai robuste vase de bucătărie anti-lipire disponibile pe piață! Stoneline® este fantastic atât pentru gurmanzi, cât și pentru bucătarii amatori deopotrivă. Produsele Stoneline®  vor impresiona cu rezultate de calitate și friptură perfectă de fiecare dată!
Evoluția în materialele protectoare anti-lipirepe oale si tigăi  a dus la rezultatele sanatoase pe care le puteți vedea. Învelișul protector al Stoneline® este format din particule foarte mici de praf de piatră, care compun o suprafata foarte dură. Într-un proces foarte complex, acestea sunt transformate în stratul unic anti-lipire. Stratul de acoperire iluminează în fiecare oală și tigaie, dându-le individualitate. Învelișul protector al Stoneline® oferă nu doar un aspect estetic, dar și o performanță foarte mare, rezistenta la abraziune și o viață lungă în condiții de utilizare normale. Puteți gusta diferența; este precum gătitul pe o piatră naturală fierbinte.
Rezultatul acestui proces este cel mai dur înveliș protector anti-lipire de până acum, mult mai sănătos decât al altor clasice vase de bucătărie non-stick, deoarece nu conține PFOA. Vasele de gătit Stoneline® utilizează o bază de 4mm din oțel inoxidabil magnetizat, care absoarbe căldura într-un mod optim pentru cele mai bune rezultate de preparare. De asemenea, are caracteristici de conductivitate extraordinare, care duc la un timp de gătit mai redus, astfel încât este mai eficient și energetic. Veti folosi mai puțină energie la încălzirea vaselor pentru ca arzătorul trebuie să fie setat doar la mediu ridicat pentru distribuția maximă a căldurii. Sistemul protector inovator Stoneline®  cu suprafața sa specială permite un gătit ușor, fara degrasare, datorita materialului anti-lipire. Curățarea este simplă, pur și simplu ștergeți cu un prosop de hârtie sau clătiți cu apă caldă și detergent. Capacul se potrivește perfect, astfel încât substanțele nutritive, umiditatea și căldura nu pot scăpa. Mânerele Bakelite oferă o fixare confortabilă și, de asemenea, nu se incing. Ele pot fi utilizate și în cuptor până la 180 ° grade Celsius, 350 ° Fahrenheit.
Aceasta este, în evolutia vaselor de gătit, soluția cea mai uimitoare și unică din domeniu!
Ia-ti propriul Stoneline® de gătit astăzi și bucură-te de experiența gătitului făra grăsimi.
 Set 12 piese friptura Stoneline

Set 12 piese friptura Stonelin...

    •    Produsele Stoneline® sunt produse de calitate superioara, foa..
187.00 Lei
Set 2 tavi cuptor antiaderente Stoneline

Set 2 tavi cuptor antiaderente...

Toata lumea va iubi mesele pregatite in aceste tavi.Minunate pentru orice fel de gratinare, feluri d..
316.00 Lei
Tigaie Stoneline Made in Germany diam. 20cm

Tigaie Stoneline Made in Germa...

ATENTIE: Inainte de prima folosire trebuie spalata cu detergent si un burete, apoi puneti cateva pic..
129.00 Lei
Tigaie Stoneline Made in Germany diam. 24cm

Tigaie Stoneline Made in Germa...

ATENTIE: Inainte de prima folosire trebuie spalata cu detergent si un burete, apoi puneti cateva pic..
145.00 Lei
Tigaie Stoneline Made in Germany diam. 28cm

Tigaie Stoneline Made in Germa...

ATENTIE: Inainte de prima folosire trebuie spalata cu detergent si un burete, apoi puneti cateva pic..
177.00 Lei